Mer mangfold, takk!


Alle vil ha mer mangfold. Og vi vet alle at mer mangfold krever bedre representasjon. Det er skrittet opp mot bedre representasjon som er vanskelig for de fleste organisasjoner og bedrifter. Hvor finner vi kandidatene som er kvalifisert, men som ikke ligner på oss selv?

Jeg ønsker å bidra til mer mangfold i norske styrer. Dess mer mangfoldig et styre er, dess flere perspektiver er med i vurderingene og sjansen blir større for å lykkes. Et mangfoldig styre er et sterkere styre.

Jeg har mange års erfaring med mangfoldsarbeid fra LDO, Fri og Oslo Pride. I kombinasjon med min erfaring fra kulturlivet og næringslivet, kan jeg gi verdifulle innspill med mangfoldsperspektiv i styrerom både i kultursektoren og i næringslivet.


Ett kommentar til “Mer mangfold, takk!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *